Vijesti

600. emisija Auto Moto Nautic Vision

Specijalizirana TV emisija Auto Moto Nautic Vision koja se emitira bez prekida u kontinuitetu od 19. ožujka 1998. godine doživjela je svoje jubilarno 600. po redu izdanje.
Emisija kroz svoje rubrike obrađuje teme vezane uz auto i moto industriju, kao i teme iz nautike: testovi i predstavljanje plovila, motora i opreme, novosti, različite zanimljivosti iz svijeta nautike, promocije (regate, sajmove, prezentacije…) savjete, podvodni ribolov i ronjenje, ribolov, surf, windsurfing i kite, te kratke putopise. Tijekom 12 godina za potrebe emisije, utrošeno je preko 1.500 medija za video snimanje, obavljeno je preko 800 intervjua s poznatim osobama, a na sedmodnevnim testovima je testirano preko 1.000 automobila.
Auto Moto Nautic Vision se emitira u programima županijskih tv postaja u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Zadru, Osijeku, Čakovcu i Šibeniku. Osim u programu navedenih tv postaja, emisiju Auto Moto Nautic Vison može se pratiti i putem Max TV, B Net, Iskon i sličnih sustava, što predstavlja nacionalnu pokrivenost, te zajedno s reprizama ima preko 25 emitiranja tjedno, odnosno 100 emitiranja mjesečno. Emisiju se može pratiti i na internetu i to putem službene stranice emisije koja se nalazi na: www.automotovision.hr. Spomenuta web stranica trenutno ima preko 700 video clipova prethodno objavljenih u emisiji.Auto-Moto-Nautic-Vision-logo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.