Ideja

AUTOstil je nastao 1997. godine kao specijizaran prilog lokalnog tjednika. Osim u lokalnom tjedniku AUTOstil je kroz godine skupio ogromno iskustvo u suradnji s brojnim medijima u Hrvatskoj pa i šire. Televizijska emisija i radio emisija također su bili dio projekta AUTOstil s ciljem približavanja svih informacija iz auto svijeta najširem spektru čitatelja, slušatelja ili gledatelja. Internet je samo još jedan dio medijskog prostora u kojem je AUTOstil neizostavna karika.

AUTOstil od sredine 2011. godine povremeno izlazi i kao besplatana tiskovina koja na 32 strane (u boji, na kvalitetnom papiru) donosi najnovija zbivanja s područja automoblizma kako u svijetu tako u Europi, Hrvatskoj te uže na području triju županija gdje je zastupljen: Međimurska, Varaždinska te Koprivničko-kiževačka. Osim testiranja i predstavljanja vozila, objavljivanja vijesti i sl. pratimo i cjelokupnu prateću industriju koja je vezana uz automobilsku, a jednako tako i motociklizam. Vjerujem da će vam biti od posebnog interesa prilozi o načinima i modelima financiranja kako za nova tako i za rabljena vozila koja će imati svoj prostor. Poseban značaj pridajemo i najeminentnijim zbivanjima poput salona u Detroitu, Ženevi, Frankfurtu, Parizu, Seulu, Shanghaiu, Los Angelesu, New Yorku i sl.

Napominjem da smo otvoreni za sve vaše sugestije i prijedloge koji bi rezultirali boljim i kvalitetnijim informacijama potrebnim čitateljima.