Vijesti

AH Servisi i MasterCard nude posebne pogodnosti

U Auto Hrvatska servisima na 35 lokacija po cijeloj Hrvatskoj od 1. do 31. svibnja 2015. svi korisnici MasterCard kartica, neovisno o banci izdavatelja, mogu iskoristiti 10 posto popusta za sve pakete zamjene ulja i filtera, prednjih disk pločica i diskova.

Redovna zamjena ulja vrlo je važna za ispravnost vozila te pravilno funkcioniranje motora, dok su adekvatne disk kočnice neophodne za sigurnost na cesti svih sudionika u prometu.

„Motorno ulje podmazuje dijelove motora, a samim time smanjuje trenje, pomaže održavanju kompresije i čistoće motora te štiti od korozije. Generalno je pravilo da se motorno ulje i filter ulja kod modernih automobila s dizel ili benzinskim motorima mijenja svakih 15.000 do 30.000 kilometara. Kad je pak riječ o disk kočnicama, one su dio potrošnog materijala, no vrlo su važne za sigurnost u prometu, pa je neophodno brinuti o njihovoj pravodobnoj zamjeni. Potrebno je voditi računa o signalnim lampicama kočnica na instrument tabli, promatrati nivo ulja u kočionom sustavu, osluškivati škripanje pri pritisku na pedalu kočnice te pratiti ponašanje automobila pri kočenju – ako bilo koji od navedenih elemenata nije uobičajen, potrebno je posjetiti servis i prekontrolirati stanje disk kočnica.“ izjavili su iz AH Servisa.

Odgovorno ponašanje u prometu dio je opće kulture, stoga se vozači mogu s punim povjerenjem prepustiti u ruke stručnjaka AH Servisa i povjeriti im svoj automobil na redovnu kontrolu. Zahvaljujući suradnji s kompanijom MasterCard, u periodu trajanja akcije d 1. do 31. svibnja 2015.g., svi vlasnici MasterCard kartica ostvarit će i 10 posto popusta te dobiti najbolji tretman za svoj automobil.