Vijesti

Atraktivna ponuda za Peugeot 2008

Peugeot je pripremio atraktivnu akcijsku ponudu za Crossover Peugeot 2008. Primamljiva ponuda uključuje 4 godine produženog jamstva Optiway i 4 zimske gume Continental bez obzira na način plaćanja. Dodatna pogodnost za kupce je 4% fiksna kamata uz Peugeot Financiranje za kupnju vozila na kredit. Kupnja Peugeot 2008 moguća je i uz već dobro znanu ponudu od 0% kamate putem financijskog leasinga za sve fizičke i pravne osobe. Ponuda se odnosi na period financiranja od godine dana gdje klijent 50% vrijednosti vozila plaća na početku ugovornog razdoblja, a 50% za godinu dana.

Peugeot 2008, urbani i inovativni crossover, kombinira jedinstven doživljaj vožnje, naglašen dizajn i jednostavnost upotrebe. S dužinom od 4,16 m dužine i širinom od 1,74 m, 2008 kombinira jedinstvenu i uzbudljivu vožnju, robusnost SUV-a s praktičnošću prostora, uz udobnost i modularnost, kako bi putnici mogli uživati u svakom trenutku. Njegov odvažan dizajn kombinira eleganciju i dinamičnost novih Peugeot kompaktnih vozila, drskost i snagu modernog SUV-a, ali i svestranost malih vozila velikog volumena.

Crossover Peugeot 2008 od sada je dostupan s trocilindarskim turbomotorom Pure Tech koji je izabran za „Engine of the year“. 1,2 Pure Tech 110 KS najštedljiviji je benzinski motor na svijetu u svojoj B SUV kategoriji s emisijom C02 od 102 g/km.