Vijesti

Audi Q3 – novi izgled bestselera

Audijev bestseler Q3 postaje još atraktivniji. Novi detalji unutrašnjeg dizajna omogućuju još bolje razlikovanje design i sport varijanti opreme kao i S line vanjski paket. Početak prodaje rezerviran je za jesen 2016.

Ovako redizajnirani Audi Q3 više nego prije omogućuje bolje razlikovanje između varijanti opreme. Kod varijante opreme sport premium SUV dobiva novi prednji dio. Vanjski otvori za zrak su veći, prečka ispod središnjeg otvora izvedena je u boji karoserije, a Singleframe maska lakirana je u stein sivoj boji. Novi S line vanjski paket uključuje novi, oštriji izgled. Otvori za zrak ispunjeni su umetcima u obliku dijamanta, a nova letvica produžuje se cijelom širinom prednjeg donjeg spojlera, razdvajajući ga u dva segmenta. Dominantna kontrastna boja prednje maske i otvora za zrak je crna visokog sjaja. Varijanta opreme design pruža Audiju Q3 visokokvalitetan izgled. U ovom slučaju vanjski otvori za zrak podijeljeni su vodoravno, a zaštita podvozja izvedena je u mat srebrnom tonu na prednjem i stražnjem braniku. Kontrastna područja branika i lukova kotača lakirani su u stein sivoj boji.

Osvježeni Audi Q3 modeli krenuti će u prodaju u Njemačkoj i dodatnim Europskim tržištima u jesen. Isporuke će započeti krajem ove godine.

Audi Q3 Audi Q3