Vijesti

Auto Krešo besplatno testira amortizere

Auto Krešo i Monroe pozivaju sve zainteresirane vlasnike automobila da dođu na besplatno testiranje amortizera. Testiranje će se održati u regionalnim centrima Auto Kreše u Splitu, Rijeci, Zagrebu Osijeku, i Varaždinu te u novom centralnom skladištu u Karlovcu. Za sigurnost vožnje preporuka je jednom godišnje ili svakih 20 tisuća kilometara provjeriti stanje kompletnog ovjesa, pa tako i amortizera. Također, stručnjaci ističu da se amortizeri mijenjaju svakih 80.000 kilometara.

Kako uočiti neispravnost amortizera? Pretjerano ljuljanje vozila; zanošenje u zavojima; poskakivanje svjetla; nestabilnost pri udaru bočnog vjetra; neravnomjerna istrošenost guma te ulje na tijelu amortizera samo su neki od pokazatelja da je potrebno provjeriti ispravnost amortizera.

Pokažu li se amortizeri spremni za izmjenu, u suradnji s Auto Stop mrežom brzih servisa, pripremili smo povoljnije cijene amortizera kao i izmjenu. Zato je ovo prava prilika da besplatno provjerite stanje amortizera, te ih po potrebi i zamijenite po povoljnijm uvjetima.

Testiranje amortizera odvijat će se od 6. lipnja 2016. i to prema slijedećem rasporedu: u ponedjeljak 6. lipnja – Lovački put 1, Split; u utorak 7. lipnja – Marinići 145, Viškovo; u srijedu 8. lipnja -Zagrebačka ulica, Odvojak l br. 2 Karlovac; u četvrtak 9. lipnja – Biokovska 1b, Zagreb; u petak 10. lipnja – J.J.Strossmayera 165 u Osijeku; u subotu 10. lipnja – Optujska 157, Varaždin.

MONROE Testiranj Amortizera1 MONROE Testiranj Amortizera2