Vijesti

AutoTo – sigurni automobili, sretni vozači

AutoTo je na hrvatskom tržištu u nekoliko godina postao jedan od vodećih prodavatelja pouzdanih i sigurnih rabljenih automobila. S preko 11 brandova i velikim brojem vozila u ponudi, AutoTo pokriva sve potrebe kupaca rabljenih vozila, kontinuirano održavajući visoke standarde sigurnosti.

AutoTo je pripremio atraktivnu ponudu financiranja u kojoj kupci mogu nabaviti gospodarska vozila već od 429 kuna mjesečno, a osobna vozila već od 607 kuna mjesečno. 

Osim vrhunskih cijena, AutoTo nudi:

  • isporuku vozila odmah
  • detaljan pregled vozila u 137 točaka
  • dvogodišnje jamstvo ili 24.000 kilometara

                  Svaki automobil u AutoTo ponudi prolazi dezinfekciju i detaljan pregled 137 sastavnih dijelova s kojim se dobiva precizan uvid u stanje automobila. Svi zainteresirani i potencijalni kupci uvijek dobivaju najtočnije podatke o automobilu jer je misija AutoTo auto kuće stvoriti osjećaj povjerenja i sigurnosti. Sigurnost i povjerenje stječu se s vremenom pa iz tog razloga AutoTo svakom kupcu omogućuje 30 dana ili 1.000 km bezbrižne vožnje kako bi se sam kupac u potpunosti uvjerio u sigurnost i kvalitetu kupljenog automobila. Ukoliko kupac za vrijeme prvih 30 dana uoči nedostatak na kupljenom automobilu, AutoTo u potpunosti snosi trošak otklanjanja opravdanih kvarova. Ponuda vrijedi za kupnju vozila sa zalihe. Količine su ograničene.

                  Sva vozila iz AutoTo ponude dolaze s jamstvom u trajanju od 24 mjeseca ili 24 tisuće kilometara, a više detalja o AutoTo ponudi se može pronaći na: www.autoto.hr/.