Vijesti

Besplatan pregled BMW i MINI vozila

Ostvarite pogodnosti pri redovnim servisima te kupnji dodatne opreme.

Da u hladnijim mjesecima led, snijeg i sol uzimaju danak na svakom vozilu, pritom posebno opterećujući akumulator, šasiju, karoseriju i staklo, dobro znaju u Tomić & Co. zbog čega su u BMW prodajno servisnim centrima pripremili izvrsnu proljetno – servisnu akciju. Naime, uz odabir bilo koje servisne usluge svaki vozač dobiva besplatan pregled vozila u 30 točaka, besplatnu nadogradnju navigacijske karte, te 20% niže cijene na: servis kočnica, ljetne gume i kotače, originalnu BMW dodatnu opremu te pribor kao i BMW bicikle. Iako je zima prošla, zimski kotači su i dalje u ponudi, sada uz 30% uštede.

„BMW proljetna provjera pruža vam mogućnost fokusiranja provjere na posebno opterećena područja. Iz tog razloga provjeravamo motor i mjenjač u istoj mjeri kao i kočni sustav te svjetla. Ukratko, BMW-ova proljetna provjera osigurava da vozilo bude u najboljem stanju nakon zime, a uz malo truda brinemo se da manji problemi ne postanu veći kvarovi“,poručuju stručnjaci iz BMW servisa.

Stoga požurite i otkrijte brojne pogodnosti ovlaštenog servisa kako biste bili sigurni da je vaše vozilo u odličnoj formi, a uz provjere: kočnog sustava, vanjskih oštećenja, remenja na trošenje i zategnutost, stanja kotača i guma te svjetala. Naravno, uključena su i testiranja klima-uređaja/grijanja te razina svih tekućina.

„Naši visokokvalificirani stručnjaci specijalizirani su za obavljanje čitavog niza radova održavanja te popravaka na vozilu. Pritom se koriste originalni BMW dijelovi, koji savršeno odgovaraju vozilu, a čime se jamči najviša razina funkcionalne učinkovitosti i kvalitete. Zahvaljujući iznimnoj stručnosti, inovativnim tehnologijama dijagnostike i programiranja, BMW servis jamči da će vozilo biti u vrhunskom stanju“,napomenuli su u BMW salonu.

I zaista, bez nedoumice provjerite svoje vozilo kako bi bezbrižno mogli krenuti na dulje putovanje. Imate li reflektirajući prsluk, rezervni komplet žarulja ili komplet za pružanje prve pomoći? Jesu li vam  karte u navigacijskom sustavu ažurirane? Je li tlak u gumama namješten na odgovarajuće vrijednosti? BMW-ova proljetna provjera također obuhvaća i brojne druge točke pregleda.

Više informacija potražite na Internet stranici: https://www.bmw.hr/hr/topics/offers-and-services/personal-services/vehicle-check-maintenance.html