Izdvojeno Vijesti

Besplatna Auto Krešo mobilna aplikacija

Nakon što je Auto Krešo u 2014. godinu ušao s potpuno novim internetskim stranicama www.autokreso.hr, sada je tu i mobilna aplikacija za Android i iPhone smartphone uređaje. U potpunosti besplatnu Auto Krešo mobilnu aplikaciju možete preuzeti u App store ili Play store trgovinama na svojim smartphone uređajima ili na www.autokreso.hr. Mobilna aplikacija napravljena je za sve maloprodajne kupce, a koji nakon prijave imaju mogućnost ostvariti mnogobrojne pogodnosti.

Znači, nakon što skinete aplikaciju vrlo je bitno i registrirati se s vlastitim podacima. Nakon toga ćete u aplikaciji imati svoju ‘digitalnu karticu’, s imenom i prezimenom te serijskim brojem, a koja služi kao identifikacija na svim prodajnim mjestima Auto Kreše. Već nakon prijave u aplikaciju ostvarujete 10% popusta na sve auto i moto dijelove. Također tu je i 7% popusta pri kupnji auto guma za gotovinu, 2% za plaćanje kreditnim karticama, a u oba slučaja dodatna pogodnost je besplatna montaža i balansiranje. Trebate li pak gume za svoj motocikl ili skuter, možete ih nabaviti uz 15% popusta.

U mobilnoj aplikaciji možete pregledavati najnovije aktualnosti, pronaći sebi najbližu poslovnicu, kao i očekivati informacije o akcijama napravljenim samo za vas. Prilikom popunjavanja informacija u izborniku  ‘Profil’ svi korisnici imaju mogućnost upisivanja i podataka o svom vozilu jer u Auto Kreši često imamo akcije vezane upravo uz pojedini model automobila, skutera ili motocikla. Stoga popunjavanjem i tih podataka korisnici neće propuštati takve informacije i akcije.