Vijesti

BMW serije 1 Fair Pay Edition

Urbani predstavnik premium compact klase u bogato opremljenom Fair Pay izdanju dostupan već od 179.000 kuna.

Urbani predstavnik premium kompakt klase u ekskluzivno opremljenom Fair Pay izdanju, BMW serije 1, u Tomić &. Co. prodajnim salonima dostupan je već od 179.000 kuna. Ponuda obuhvaća modele s 5 vrata, BMW 118i i BMW 118d, jedine u klasi sa stražnjim pogonom. 

Ovi dinamični modeli iz svakog kuta fasciniraju idealnim proporcijama, a njihova beskompromisna sportska elegancija naglašena je mnoštvom detalja.Fair Pay izdanjeuključuje, između ostalog, M Sport paket, M aluminijske naplatke, LED svjetla, metalik boju, besplatan BSI servisni paket. Osim toga, Fair Pay izdanje se može obogatiti raspoloživim opcijama poput automatskog mjenjača – u posljednje vrijeme izuzetno traženog dodatka.

Doživite besprijekorno povezivanje s izuzetno intuitivnim operativnim konceptom, inteligentnim sustavima pomoći i jedinstvenim digitalnim uslugama u ovoj klasi, koji osiguravaju neusporedivo iskustvo u vožnji. Pomoću aplikacije koja povezuje vozilo s pametnim telefonom, otvaraju se sasvim nove mogućnosti u planiranju ruta, komunikaciji i zabavi’,poručuju iz Tomić & Co.

Priča o uspjehu ovog sportskog modela počinje krajem ljeta 2004. i uvođenja izvorne BMW serije 1. Zahvaljujući vrhunskoj agilnosti i voznoj dinamici, brzo se postavila kao simbol sportske snage u segmentu kompakta. Dinamičke konture, prepoznatljiva maska, dugački poklopac motora i sportski elegantan stražnji kraj i danas nastavljaju definirati izgled modela. 

Ne propustite ovu izvrsnu priliku i ostavite dojam zabavnim vozilom koje se odmah primjećuje. Više o ovom automobilu koji plijeni pažnju sportskim dizajnom, dinamičkim karakteristikama vožnje i savršenim povezivanjem, potražiteu Tomić & Co. prodajnim salonima.

Probnu vožnju rezervirajte u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli, a u uskoro i u Zadru. Detalje potražite na linku: www.bmw.hr/serija1fairpay