Vijesti

Božićna Rasfordaja

Ford Ka dostupan je u širokoj paleti suvremenih živih boja usklađenih s mladenačkim interijerom, podvozje, ovjes i upravljanje podešeni su kako bi pružili onu prepoznatljivu i proslavljenu Fordovu dinamiku, a cijena od 78.400 kn za novi Ford Ka s bogatom opremom je pravi božični dar.
Do kraja prosinca traje zimska servisna akcija koja uključuje besplatni pregled u 40 točaka i akcijsku ponudu čak 8 paketa kako bi vožnja u novoj sezoni bila spokojna i ugodna. Akcijska ponuda paketa uključuje zimski komplet kotača, akumulatore, metlice brisača, gumene tepihe i prostirke, set ratkapa, osnovne krovne nosače i nosače za skije plus Thule box, tekućinu za pranje i Garmin navigacijski uređaj. Primjerice, zimski komplet kotača koji uključuje zimsku gumu montiranu na naplatak može se nabaviti već od 752 kn, a originalni akumulator s 3 godine jamstva po cijeni umanjenoj za čak 20%. Uz posebne pogodnosti koje ove zime nude Fordovi servisi, svaki kupac za potrošeni iznos iznad 500 kn dobiva na poklon toplu kapu i rukavice.
Iz ove RasFordaje izdvajamo: Ford C-MAX Trend 1.6 100 KS uz koji dolazi klima, ABS, el.paket, 4 zračna jastuka, CD radio, maglenke i super atraktivna cijena od 116.900 kn, Ford Focus Ambiente 1.4 16V 80 KS, 3 vrata uz koji dolazi klima, ABS, električni paket, 4 zračna jastuka, CD radio, i 3 godine jamstva za 89.900 kn, Ford Fusion Ebony II1.4 80 KS, 5 vrata s klimom, ABS-om, električnim paketom, CD radijom i putnim računalom već za 89.900 kn.2008 Ford Ka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.