Vijesti

C 42 – ljeto u znaku Créative Technologie

Za ovo je ljeto C 42 priuštio novi tretman ljepote i postavio izložbu «svijet Créative Technologie», temu nove sezone koja krasi međunarodni izlog Marke na aveniji Champs-Elysées. Kroz automobile, usluge ili pak komunikaciju, ova nova sezona pokazuje javnosti kako više od samog reklamnog potpisa Marke, ‘Créative Technologie’ savršeno ilustrira vrijednosti kao što su kreativnost, smionost i inovativnost koje Citroën njeguje. Odmah na ulazu u zgradu već sam konceptni automobil Citroën Lacoste pokazuje sposobnost Marke da se udalji od automobilskih standarda s vozilom koje se usredotočuje na bitno ne odričući se pritom užitka i elegancije. Na gornjim katovima, predstavljeni serijski modeli svjedoče također o kreativnosti marke Citroën. Modeli Citroën DS3 Racing i DS4 savršeno utjelovljuju odrednice Marke kao što su dizajn, arhitektura i profinjenost koje karakteriziraju liniju DS. Tehnologija ne miruje s modelom Citroën C-ZERO i njegovim potpuno električnim motorom, niti s modelom Citroën C5 i njegovim hidroaktivnim ovjesom Hydractive.

Osim izloženih modela, ‘Créative Technologie’ se prepoznaje i u inovativnim rješenjima na području usluga. Posjetitelj tako može odabrati svoj omiljeni DS3 zahvaljujući posve novom holografskom 3D konfiguratoru koji mu omogućuje pregled virtualne 3D slike vozila. Na najvišem katu, prostor Citroën Multicity predstavlja novi internetski portal koji je Marka pokrenula u ožujku. Ova ponuda usluga namijenjena svim putnicima zaista olakšava kretanje, objedinjujući sve vrste prijevoza za putovanja od vrata do vrata te omogućujući najam vozila ili rezervaciju putovanja.

Smionost Marke ilustrira također i kino 4D, posve novo dinamičko i osjetilno iskustvo koje se može doživjeti u prostoru Racing. Na zadnjem katu, Citroën Social Club svjedoči o jedinstvenoj vezi koju Citroën održava sa svojim klijentima i obožavateljima na društvenim mrežama. Odmah do, prostor ‘Citroën i kreacija’  podsjeća na ekskluzivno sponzorstvo Marke u francuskom paviljonu na Bijenalu suvremene umjetnosti koje se održava do 27. studenog u Veneciji. Za tu priliku, od 1. kolovoza do 18. rujna, posjetitelji će biti pozvani da sudjeluju u natječaju i pokušaju osvojiti vikend za 2 osobe u gradu duždeva. Konačno, ova nova sezona otvara obnovljeni butik u kojem će posjetitelji moći pronaći čitav svijet marke Citroën kroz različite kolekcije izvedenih proizvoda, za užitak i velikih i malih!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.