Vijesti

C3 modna kampanja Jelene Holec

Nakon sjajnih reakcija na predstavljanja mode kolekcije, uslijedila je sjajna modna kampanja dizajnerice Jelene Holec pod nazivom „C3 Collection“ koja stavlja naglasak na pokret, udobnost i suvremenost što su i glavne karakteristike novog Citroën C3. Jelena Holec je mlada, talentirana dizajnerica,  čije su kreacije od njenog prvog pojavljivanja u javnosti izazvale zanimanje medija i struke. Njen rad karakterističan je po eksperimentiranju s printom na tkanini te vlastitim, autorskim dizajnom tkanina koje koristi u izradi svojih kolekcija, što je kompleksan i dugotrajan postupak. Dizajn motiva na tkanini početak je priče, a spajanje više cjelina u finalni odjevni komad zahtijevaju duboko promišljanje, posebice ako želite da finalni proizvod bude nosiv i ženstven.

U modnoj kolekciji pod nazivom C3 Collection, Jelena Holec je inspirirana novim Citroën C3 te je spajajući fotografije ovog vozila, stvorila zadivljujuće hipnotičke motive, na granici futurizma i nadrealnog.  Aplikacijom fotografija na više vrsta tkanina, kreirana je zanimljiva modna priča od desetak modela u tri različite boje, spojivih u velik broj različitih odjevnih kombinacija za različite prigode, sportsko- elegantnog duha, baš kakav je  i novi Citroën C3.

U modnoj kampanji,koji je snimio poznati modni fotograf Goran Čižmešija, kolekcija C3 prikazana je kroz dinamičan pokret i više različitih mogućnosti kombiniranja odjevnih predmeta , nosivih u svakoj prilici. Citroën je odabrao Jelenu Holec kao mladu talentiranu osobu, čije vrijeme tek dolazi, a u svom radu hrabro koristi i istražuje inovativne tehnike, kreira drugačiji autorski potpis, originalna je i spremna na izazov. Za ovu suradnju između modnog dizajnera i marke vozila, slobodno možemo reći da je jedinstvena i prva u svijetu! Motivi na kolekciji savršeno prate modne trendove u eksperimentiranju s printom, te će lako pronaći put do ormara zaljubljenika u dizajn.

Kolekcija je dostupna u C3 Projekt Koncept Store u Centru Kaptol, Nova Ves 11, Zagreb.