Vijesti

Cactus by Zigman na Cro A Porteru

Citroën C4 Cactus by Zigman bio je savršen dodatak ovosezonskim kolekcijama predstavljenim na jubilarnom, 25. izdanju Schwarzkopf Cro A Portera. Studio 2 Jadran filma bio je pretvoren u elegantnu pozornicu decentne, ali atraktivne i moćne scenografije na kojoj je svoje najnovije kolekcije prikazalo čak 23 dizajnera.

Na ovom vodećem domaćem i regionalnom modnom događaju, Citroën je promovirao C4 Cactus, istinski dizajnerski dragulj, koji nudi pravi zaokret u svijetu automobila, baš kao i Cro A Porter na modnoj sceni. Modnom svijetu je predstavljen Citroën C4 Cactus, automobil koji odgovara na pitanja današnjice, kojeg vozi najtalentiraniji domaći dizajner Juraj Zigman, u okviru zajedničke suradnje s markom Citroën.

Neponovljivi Juraj Zigman zatvorio je jubilarno izdanje uz još jedan Zigman show na spektakularnoj završnici ovog modnog događanja koji je publiku ponovno ostavio bez daha. Njegova kolekcija nas je odvela u daleki Japan stvarajući ženu koja je poput orijenta i japanske kulture odijevanja – skrivena, diskretna, ali puna iznenađenja.

Cactus by Zigman na CroAPorteru_2 Cactus by Zigman na CroAPorteru_3