Vijesti

Citroën akcija za vozila starija od 3 godine

Citroën pokreće servisnu prodajnu akciju u mreži ovlaštenih servisera za vozila starija od tri godine u kojoj se ostvaruje popust na Citroën dijelove prve ugradnje kao i na dijelove namijenjene starijim vozilima Eurorepar, a kako bi se vlasnici pripremili za jesenske uvjete na cesti. U akcijskom razdoblju može se ostvariti popust od 30% na dijelove prve ugradnje i Eurorepar te dodatnih 10% na rad potreban za ugradnji tih dijelova.

Citroën ima u svojoj ponudi nekoliko vrsta proizvoda, dijelove prve ugradnje, koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila te dijelove Eurorepar, koji su namijeni onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke, ali po povoljnijoj cijeni. U akciju su uključeni svi mehanički dijelovi vozila kao što su kočnice, diskovi, amortizeri, ovjes, dijelovi klima uređaja, elektronički elementi i dr.

U servisnoj akciji, koja traje do 14. listopada 2015., vlasnici vozila starijih od tri godine mogu iskoristiti znanje, stručnost i profesionalnost mreže Citroën servisa. Citroën tehničari će besplatno pregledati  vozilo te  napraviti ponudu potrebnih radova te  savjetovati kupce  o neophodnim zahvatima na vozilu.