Vijesti

Citroën C3 Aircross uz uštedu do 11.500 kn

Citroën je pripremio odličnu ponudu za Citroën C3 Aircross za ograničen broj vozila za isporuku odmah. U ponudi je s bogatom serijskom opremom, posebnim ponudama Citroën Financiranja i uštedom do 11.500 kn. Ponuda se odnosi na razine opremljenosti Feel i Shine, s dizelskim BlueHDi 100 motorom.

Kupci fizičke i pravne osobe imaju mogućnost kupiti Citroën C3 Aircross po modelu 1/3 – 1/3 – 1/3 uz 0% kamate putem financijskog leasinga na 24 mjeseca uz Citroën financiranjem.Istovremeno, kupci na poklon dobivaju policu obveznog i kasko osiguranja na poklon za prvu godinu korištenja.

Dodatno, kupci fizičke osobe imaju mogućnost kupiti C3 Aircross putem kredita uz 3% fiksne kamate na maksimalan rok od 84 mjeseciuz Citroën financiranje. U ovoj ponudi kupci na poklon dobivaju 5 godina jamstva/80.000 km.

Sve fizičke osobe pri kupnji Citroën C3 Aircross na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti Citroën zauvijek koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Novi Citroën C3 Aircross, kompaktni SUV stvoren je za kupce koji su ljubitelji stila, zadovoljstva i bijega iz svakodnevice. U karoseriju duljine 4,15 m udobno se može smjestiti petero putnika, potvrdio je svoju kvalitetu osvajanjem maksimalnog broja zvjezdica na zadnjem ispitivanju Euro NCAP. Osvojio je pet zvjezdica zahvaljujući odličnim rezultatima u svim kategorijama, čime je dokazana kvaliteta dizajna C3 Aircross u pogledu pasivne sigurnosti, sigurnosti pješaka i bogate ponude tehnologija za pomoć u vožnji.