Izdvojeno Vijesti

Citroën C3 i C4 Entreprise – gospodarska vozila sa 100% odbitka PDV-a

Citroën je obogatio ponudu lakih gospodarskih vozila te lansira na hrvatsko tržište novi Citroën C3 i C4 Entreprise, putničke modele u dostavnim izvedbama. Citroën C3 i C4 Entreprise su jedinstvena gospodarska vozila koje preuzimaju dinamičan stil osobnog vozila, njegove vozne karakteristike i adute u pogledu udobnosti i sigurnosti, te prednosti lakog gospodarskog vozila. Iznutra dolazi iz tvornice s dva sjedala i teretnim prostorom. Glavna pogodnost njihove nabave je činjenica da se registriraju kao lako gospodarsko vozilo sa 100% odbitka PDV-a.

         Novi Citroën C3 Entreprise u serijskoj opremi ima ABS + REF + AFU, daljinsko centralno zaključavanje, električne vanjske retrovizore, klima uređaj, prednje električne podizače stakala, pregradnu stijenu, prekrivač za prtljagu, progresivni servo upravljač, rezervni kotač standardnih dimenzija, sjedalo vozača podesivo po visini, upravljač podesiv po visini i dubini, zračni jastuk za vozača i suvozača i dr. Citroën C3 Entreprise u ponudi je s benzinskim 1.4i motorom koji razvija 73 KS i cijenom od 69.900 kn, te s  dizelskim HDi 70 motorom koji razvija 68 KS i cijenom od 84.900 kn. Korisna nosivost iznosi 369 kg na benzinskoj, te 409 kg na dieselskoj izvedbi, a obujam prostora za teret 579 litara ispod pregradne police i 996 litara (norma VDA) do krova.

Novi Citroën C4 Entreprise krasi bogato serijska oprema koja uključuje ABS + REF + AFU, bočne zračne jastuke i zračne zavjese, daljinsko centralno zaključavanje, električne i grijane vanjske retrovizore, ESP + ASR, klima uređaj, prednje električne podizače stakala sa sekvencijalnim podizanjem i spuštanjem te zaštitom od priklještenja, pregradnu stijenu, prekivač za prtljagu, putno računalo, radio CD MP3 s komandama na volanu i jack utičnicom, regulator/limitator brzine, sjedalo vozača podesivo po visini, upravljač podesiv po visini i dubini, zračni jastuk za vozača i suvozača i dr. Novi Citroën C4 Entreprise u ponudi je s dizelskim HDi 90 motorom koji razvija 92 KS i cijenom od 105.706 kn. Korisna nosivost iznosi 545 kg, a obujam prostora za teret 803 litara ispod pregradne police i 1.246 litara (norma VDA) do krova.