Vijesti

Citroën C3 u ponudi već od 89.900 kn

Citroën C3, najprodavaniji model marke Citroën, svojim izražajnim bojama donosi svježinu i optimizam, a ističe se jedinstvenim dizajnom. Odvažan stil naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije, a do kraja travnjadolazi s posebnim ponudama uz Citroën Financiranja i atraktivnom cijenom.Unutrašnjost se odlikuje dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost, tako da je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom.  U ponudi je s cijenom već od 89.900 kn za izvedbu Citroën C3 Live PureTech 82 S&S BVM. 

Kupci fizičke i pravne osobe imaju mogućnost kupiti Citroën C3 po modelu 1/3 – 1/3 – 1/3 uz 0 % kamate putem financijskog leasinga na 24 mjeseca uz Citroën financiranje. Istovremeno, kupci na poklon dobivaju policu obveznog i kasko osiguranja za prvu godinu financiranja.

Dodatno, kupci fizičke osobe imaju mogućnost kupiti C3 putem kredita uz  fiksnu kamatu od 3 % na maksimalan rok od 84 mjeseci uz Citroën Financiranje uz koje kupci fizičke osobe na poklon dobivaju policu automobilske odgovornosti, 5 godina produženog jamstva i kasko poklon bon u vrijednosti od 500 kn. 

Sve fizičke osobe pri kupnji Citroën C3 na poklon dobivaju jednogodišnje članstvo u klubu vjernosti Citroën zauvijek koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.