Vijesti

Citroën C4 Cactus i ‘Dani ljepote i fitnessa’

Citroën C4 Cactus partner je međunarodnog sajma “Dani ljepote & Fitnessa” koji će se održati od 11. do 13. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu. To je vodeći događaj u regiji za profesionalce u sektoru fitnessa, a Citroën C4 Cactus, automobil koji nudi pravi zaokret u svijetu automobila, bit će izložen na u paviljonu 11 na fitness segmentu. Svojim jedinstvenim dizajnom, idealno je vozilo za odlazak na sport i razbibrigu jer stavlja naglasak na više dizajna, više udobnosti, više korisne tehnologije koje olakšavaju život.

Citroën C4 Cactus, bit će aktivni sudionik poligona “Reebook Spring Challange“ na kojem će posjetitelji imati priliku naučiti sve o vještinama kretanja na urbanom području, Parkour & Freerunning. Svojom originalnom koncepcijom idealno odgovara karakteru ovih dviju aktivnosti te će u funkciji prepreke poslužiti za demonstriranje vještine kretanja preko i kroz prepreke.

Marka Citroën službeni je partner Orlando Fitness Group, najprepoznatljivijeg brenda koji promovira fitness i zdravi život koji je stručni partner Dana Fitnessa.

cl 14.002.012