Izdvojeno Vijesti

Citroën C4 Picasso osvojio “Zlatni volan” 2013

Citroën C4 Picasso osvojio je “Das Goldene Lenkrad (Zlatni volan)” u kategoriji Monovolumeni, nagradu koju godišnje dodijeljuju njemački časopisi  “Bild am Sonntag” i “Auto Bildu suradnji s partnerskim europskim izdanjima Grupe “Auto Bild”. Ova nagrada odnosi se na dvije izvedbe monovolumena CITROËN (5 i 7 sjedala), koji su već zabilježiili gotovo 43 000 narudžbi od lansiranja.

         Nakon što je u rujnu primio nagradu “Autonis” od časopisa “Auto Motor und Sport, Citroën C4 Picasso, Technospace marke, iznova je nagrađen u Njemačkoj. Zlatni volan u Berlinu primio je generalni direktor marke Citroën, Frédéric Banzet.

Više od milijun čitatelja iz 25 europskih zemalja odabralo je između 49 kandidata omiljene modele za 2013. u 6 kategorija: Gradska i kompaktna vozila, Obiteljski automobili, Monovolumeni, SUV, Limuzine, Coupe/Kabrioleti. Nakon toga, automobilski stručnjaci izabrali su konačne pobjednike u svakoj kategoriji i na taj način je prvo mjesto u kategoriji Monovolumeni osvojio novi model iz sage Picasso. Od svog lansiranja, Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso već su zabilježili gotovo 43 000 narudžbi.

slika