Izdvojeno Vijesti

Citroën C5 – poboljšan izgled i nova tehnološka oprema

Izgled modela Citroën C5 doživljava promjene u skladu s trenutačnim vrijednostima i ambicijama Marke. Suvremenost i otmjenost ključne su riječi tih promjena koje jačaju osobnost ovih modela, istodobno zadržavajući adute koji ih čine uspješnima.

         Od izlaska na tržište početkom 2008., Citroën C5, dostupan u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi Tourer, prodan je u više od 400.000 primjeraka. Osnažen tim komercijalnim uspjehom, Citroën C5 doživljava stilska i tehnološka poboljšanja koja dodatno naglašavaju njegovu suvremenost i osobnost.

Citroën C5 odsad nosi nove chevrone Marke koji su zaobljeniji pa dodatno naglašavaju njegovu izražajnost. Citroën C5 ima također novu smeđu boju karoserije «Guaranja». U unutrašnjosti, u izvedbi Exclusive, Citroën C5 nudi nove presvlake u kombinaciji kože i tkanine, kao i nove ukrasne elemente. Za što lakša putovanja, Citroën C5 opremljen je novim navigacijskim sustavom eMyWay povezanim s „priključnom kutijom“ koja sadrži univerzalni audiopriključak, priključak za USB i komplet za telefoniranje slobodnih ruku Bluetooth. Na modelu Citroën C5 Tourer, ovaj navigacijski sustav  može se kompletirati s kamerom za vožnju unatrag koja olakšava parkiranje.

Citroën C5 oduvijek ima suvremene, odnosno ekskluzivne tehnologije u službi ugodnog boravka, udobnosti i sigurnosti svih putnika poput sustava Citroën eTouch ili, pak, ovjesa Hydractive III+, Citroënova svjetskog ekskluziva.