Vijesti

Citroën Cactus za sestre Zaninović

Citroën Savska odlučila je dati svoj doprinos hrvatskom sportu te je ostvarila suradnju s Taekwondo klubom “Marjan” na sportskim, promotivnim, edukativnim i ostalim događajima. U okviru te suradnje, g. Davor Dasović, direktor Citroën Savska, predao je ključeve Citroën C4 Cactus trofejnim blizankama Ani i Luciji Zaninović u prodajnom centru Citroën Savska na adresi Savska cesta 41.

Sestre Zaninović tom prigodom izjavile su: „Iznimno nam je drago što je Citroën Savska prepoznala naš rad i trud kao i rad kluba te nam omogućila da sjednemo za volan Citroën C4 Cactus. S ovim automobilom, koji odgovara na pitanja današnjice, kročit ćemo put prema Olimpijskim igrama 2016, koje će se održati u Brazilu.“

Trofejne blizanke Ana i Lucija Zaninović, osvajačice su deset svjetskih, olimpijskih i europskih odličja, na desetke međunarodnih turnira i državnih naslova te dobitnice mnogih hrvatskih i međunarodnih priznanja. Lucija i Ana su sudionice Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine na kojoj se Lucija okitila brončanom medaljom.

Citroën Savska je važan čimbenik u prodaji vozila u Zagrebu te salon s najviše prodanih vozila marke Citroën u Hrvatskoj. Citroën Savska posluje na dvije lokacije: kao prodajno-servisni centar na Jankomiru, na adresi Kovinska 2, koji se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila Citroën i DS, dodatne opreme, rezervnih dijelova i prodajom rabljenih vozila, te uslugama ovlaštenog servisera. Drugi prodajni salon nalazi se na adresi Savska cesta 41 i bavi se prodajom novih vozila marki Citroën i DS, dodatne opreme, te prodajom rabljenih vozila.

Cactus Zaninović_2 Cactus Zaninović_3 Cactus Zaninović_4 Cactus Zaninović_5