Izdvojeno Vijesti

Citroën DS3 Cabrio zvijezda 21. izdanja Cro A Porter

Citroën DS3 cabrio zvijezda je ovosezonskog Cro A Porter, modnog i dizajnerskog spektakla za ljubitelje modne umjetnosti, koji se od 3. do 6. travnja održao u Laubi, Kući za ljude i umjetnost, na adresi Baruna Filipovića 23a u Zagrebu. Cro A Porter je oduvijek bio sinonim za modnu nepredvidljivost, originalnost i odvažne poteze, stoga konceptom, modnim pričama, scenografijom i svim segmentima uvijek ostavlja bez daha i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Upravo to je i razlog suradnje ovog vodećeg domaćeg i regionalnog modnog događaja i automobilske marke Citroën četvrtu godinu zaredom.

         Citroën DS3 cabrio, kao dio ovogodišnje kolekcije, istinski je DS3 sa svim prednostima koje su pridonijele njegovu uspjehu prodaje u više od 200.000 primjeraka, a to su dojmljiva stilska obilježja, uglađenost do najsitnijih detalja te istinski užitak u vožnji. Citroën DS3 Cabrio još više pojačava privlačnost koju ima DS3, ponudivši mogućnost otvaranja krova za užitak u svakom trenutku, čak i pri brzini do 120 km/h. ponosi se svojim dizajnerskim rješenjima, radikalnim i zavodljivim stilom koji postaje ekskluzivan zahvaljujući bogatoj lepezi ponuđenih mogućnosti za personalizaciju, dinamičnom ponašanju na cesti, te sretnom objedinjavanju učinkovitosti i bezbrižnosti.

Stoga se DS3 cabrio izvrsno se uklopio u okruženje, donoseći dašak ljeta i poziv na vožnju s otvorenim krovom u svijet ovogodišnje kolekcije Cro A Porter.

croAporter2 slika 1 kopija