Vijesti

Citroën DS3, službeno vozilo DJ-a Davida Guette

Poznati francuski DJ a ujedno i svjetska megazvijezda, David Guetta, održao je u Zagrebu u subotu, 22. svibnja 2010 dosad najveći koncert elektronske glazbe u Areni. Citroën je bio partner ovog megaspektakla, a Citroën DS3 službeno vozilo kojim se za vrijeme boravka u Zagrebu služio i sam David Guetta.
U posljednjih se nekoliko tjedana u Hrvatskoj razvila prava guettomanija, a interes publike nadišaao je sva očekivanja. Nastup Davida Guette bio je najveći party ikada održan u Hrvatskoj, a Citroën je ovom prilikom ustupio svoja vozila cjelokupnoj produkcijskoj ekipi za vrijeme njihovog boravka u hrvatskoj prijestolnici, a poseban Citroën DS3 – One Love – bio je službeno vozilo DJ-a Davida Guette.
U subotu 22. svibnja 2010., vrhunska je produkcija Arenu pretvorila u veliku plesnu pozornicu, a “The World is Mine”, “When Love Takes Over”, “One Love” i mnogi drugi Guettini hitovi su rasplesali više generacija i na tisuće obožavatelja. Ispred samog ulaza u zagrebačku Arenu bila su izložena 4 vozila Citroën DS3 uz posebnu glazbenu animaciju i plesačice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.