Vijesti

Citroën i DS partneri “Dana ljepote i Fitnessa”

Citroën i DS partneri su međunarodnog sajma “Dani ljepote & Fitnessa” koji će se održati od 13. do 15. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu. To je vodeći događaj u regiji za profesionalce u sektoru fitnessa, a Citroën C4 Cactus, automobil koji odgovara na pitanja današnjice, službeno je vozilo sajma. Svojim jedinstvenim dizajnom, idealno je vozilo za odlazak na sport i razbibrigu jer stavlja naglasak na više dizajna, više udobnosti, više korisne tehnologije koje olakšavaju život i kao takav će biti izložen i predstavljen u paviljonu 6 na fitness segmentu cijelog eventa.

U sklopu Dana ljepote će premium marka DS pretpremijerno predstaviti specijalnu seriju DS 3 Black na DS štandu na kojem će gostovati poznati hrvatski dizajneri: Matija Vujica, Juraj Zigman i brend Etna Maar. Oni će biti žiri koji će odabrati deset najboljih vizažista koji će imati priliku upoznati se sa svijetom fotografa, dizajnera i modne produkcije na predstojećem Cro a Porteru.

Specijalna serija DS 3 Black na hrvatskom tržištu u ponudi je od travnja s crnom bojom Perla Nera, dizelskim motorom Blue HDi 100 BVM, te jedinstvenoj opremi koju čine Paket automatska klima, tkanina Alcantara, naplatci od lagane legure 17“, Full LED svjetla i stražnja 3D led svjetla koja upotpunjuje ionako bogatu So Chic razinu opreme.

Marke Citroën i DS službeni su partneri Orlando Fitness Group, najprepoznatljivijeg brenda koji promovira fitness i zdravi život.

cactus_zv_800x800 (3)