Izdvojeno Vijesti

Citroën Medveščak jači i od zime

Specijalna serija Medveščak u prosincu je jača i od zime s modelima Citroën C3, C4 i C-Elysée koji su u ponudi s bogatom opremom i atraktivnim cijenama, a svi kupci na dar dobivaju i 4 zimske gume. U ponudi je Citroën C-Elysée Medveščak HDi 90 BVM s cijenom od 99.900 kn i emisijom od 108 g/km CO2. Serijska oprema uključuje ABS+REF+AFU+ESP, četiri zračna jastuka, ručni klima uređaj, radio CD MP3, Paket kromirani look ((kromirani umetci na prednjem braniku,kromirane letvice na bočnim staklima) i dr.

         Citroën C3 Medveščak u ponudi je s cijenom već od 79.900 kn i emisijom već od 85 g/km CO2.  Serijska oprema uključuje klima uređaj, radio CD MP3, ABS+REF+AFU, 6 zračnih jastuka, regulator/limitator brzine, električne podizače stakala i električni retrovizor, svjetla za maglu i dr.

Zbog velikog interesa, Citroën nastavlja s zastrašujućom ponudom super opremljenog Citroën C4 HDi 90 za samo 109.900 kn, koji u bogatoj serijskoj opremi ima klima uređaj, radio CD MP3, 6 zračnih jastuka, naplatke od lagane legure 16“, svjetla za maglu, regulator/limitator brzine, ABS s elektronskim razdjeljnikom kočenja (REF) i pomoć pri naglom kočenju (AFU), ESP sustav elektronske kontrole stabilnosti i ASR, električne podizače stakala sprijeda i straga, električne retrovizore, pomoć pri parkiranju straga i dr.