Izdvojeno Vijesti

Citroën razveselio djecu u Dječjoj bolnici Srebrnjak

Citroën, klaunovidoktori i hokejaši KHL Medveščak posjetili su djecu koja se liječe u Dječjoj bolnici Srebrnjak u Zagrebu, kako bi zajedno udružili snage i razveselili bolesnu djecu. Ovaj poseban posjet organizirala je tvrtka Citroën Hrvatska u okviru svojih humanitarnih aktivnosti, te iskoristila ovu prigodu da dječjoj bolnici Srebrnjak ustupi Citroën C4 Picasso, monovolumen koji je od svog lansiranja primio najviše nagrada u Europi i Hrvatskoj. Technospace model marke Citroën osoblju bolnice pomoći će u obavljanju svakodnevnih aktivnosti i prijevozu djece.

„Medvjedi“ su se predstavili djeci te im podijeliti male medvjediće, maskotu kluba, klaunovidoktori su svojim specifičnim klaunovskim izričajem donijeli osmijeh i životnu radost u bolničke sobe, a Citroën je djecu razveselio šarenim balonima. Svako dijete dobilo je i spužvasti crveni nosić, simbol Crvenih Noseva.

Također, kako bi se podržao rad klaunovadoktora koji već tri godine redovno posjećuju Dječju bolnicu Srebrnjak dva puta mjesečno, organizirala se prodaja medvjedića s crvenim nosevima u humanitarne svrhe u Zig Zag Fan Shopu. Prikupljena sredstva ovom humanitarnom prodajom omogućit će veći broj posjeta klaunovadoktora djeci u bolnicama.

Citroen 3 Citroen 12 Citroen 13