Vijesti

Dani bez PDV-a u servisima Citroën

Citroën organizira komercijalnu operaciju „Dani bez PDV-a u servisima Citroën“ koja nudi kupcima, vlasnicima vozila starijih od 5 godina atraktivan popust na originalne rezervne dijelove, ulje Total i radne sate uz besplatnu provjeru vozila u 22 točke. Komercijalna operacija traje do 30. studenog 2010. godine, a u ponudi su i druge operacije u tijeku kao što su 20% popusta na zimske gume Michelin i 15% popusta na zimske gume Kleber i BF Goodrich. Također je u tijeku i komercijalna operacija „Dodatna oprema“ u kojoj Citroën nudi 15% popusta na dodatnu opremu Citroën.
Komercijalna operacija „Dani bez PDV-a u servisima Citroën“ odnose se na vozila starija od 5 godina, te na originalne dijelove Citroën, ulje Total i rad potreban za zamjenu istih. Tijekom trajanja operacije, krajnji kupci koriste popust u visini PDV-a, te ostvaruju pravo na besplatnu vizualnu provjeru vozila kroz 22 točke kontrole.
Svi kupci, korisnici usluga u servisima, ostvaruju također i sljedeće prednosti: originalni rezervni dijelovi Citroën savršeno odgovaraju njihovom vozilu, originalni rezervni dijelovi Citroën imaju garanciju 1 godinu, djelatnici ovlaštenih servisa redovito su obučavani kako bi pružili najkvalitetniju uslugu, ovlašteni servisi Citroën raspolažu specijalnim alatima neophodnim za održavanje i popravke vozila Citroën.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.