Galerija Predstavljamo

DS 3 Crossback: ikona high-tech stila

Skulpturalnog stila i jedinstvenih proporcija, ekskluzivnih inovacija i jedinstvene izrade, 100 % električna izvedba E-TENSE, DS 3 Crossback pomiče granice. Njegova potpuno nova tehnologijska platforma mu otvara nove horizonte kako tehničke tako i stilističke. Istovremeno automobil za grad i duga putovanja, DS 3 Crossback se igra s konvencijama i izabire spektakularne tehnologije: svjetla DS MATRIX LED VISION, ručice vrata na uvlačenje, digitalna instrumentalna ploča…Avangardna koja ide uz bogatu sigurnosnu opremu, pomoći u vožnji uključujući autonomnu vožnju od razine 2, koja ima udobnost i akustiku bez presedana. Elegantan i atraktivan, DS 3 Crossback će privući kupce koji traže najnoviju tehnologiju, SUV koji je istovremeno dinamičan i ima stila.

“DS 3 Crossback savršeno se uklapa u drugu generaciju DS modela: posjeduje tehnološko vodstvo i jedinstvenu profinjenost. DS Automobiles piše novo poglavlje u svojoj povijesti s DS3 Crossback: elektrifikaciju. U svojoj izvedbi E-TENSE, DS 3 Crossback je 100 % električan, bez kompromisa u pogledu stila i performansi.” izjavio je Yves Bonnefont, generalni direktor marke DS Automobiles

“DS 3 Crossback nudi novo i jedinstveno automobilsko iskustvo u skladu s izvanrednim performansama DS7 Crossback. Svi sastojci su sjedinjeni kako bi zaveli i zadržali zahtjevne kupce koji ne žele žrtvovati veličinu i kompaktnosti. Ljubitelji prekrasnih stvari zavedeni su njegovim skulpturalnim dizajnom, kreativnošću interijera i brigom do najsitnijih detalja. I avangardna tehnologija omogućit će kupcima iskustvo vožnje koja ostavlja dojam udobnosti, ugodnog boravka u vozilu, bezbrižnosti i užitka na svim vrstama putovanja ili korištenja i kad se radi o termičkom 100 % električnom motoru. DS 3 je koncentrat marke DS: od profinjenosti do tehnologije u kompaktnoj karoseriji. Označava odlučujuću fazu u primjeni i rastu marke DS Automobiles.”Rekao je Eric Apode, direktor proizvoda DS Automobile.