Izdvojeno Vijesti

Eurorent sponzorira RK Zagreb Croatia osiguranje

Tvrtka Eurorent i RK Croatia Osiguranje potpisali su sponzorski ugovor, kojim je klub dobio na korištenje flotu Mitsubishi Motors automobila.

         “Mi iz Tvrtke Eurorent smo sretni i zadovoljni što smo unatoč teškim vremenima našli mogućnosti i prostora da ovim sponzorstvom pomognemo naš najprestižniji hrvatski rukometni klub. Široka ponuda Mitsubishi Motors modela koje smo ustupili na korištenje te prepoznatljiva kvaliteta vozila sigurno će zadovoljiti igrače i predstavnike uprave kluba te pokazati kako je suradnja između najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba i prestižne Japanske marke automobila u Hrvatskoj logičan potez” – naglasio je Branko Miošić, član uprave tvrtke Eurorent, generalnog zastupnika Mitsubishi Motors automobila za Republiku Hrvatsku.

Nakon potpisivanja ugovora Josip Guberina, glavni direktor  RK Croatia osiguranje, istaknuo je – “Izuzetna nam je čast što će nas tijekom sezone sponzorski pratiti ovako snažan Japanski brend. Mitsubishi Motors vozila u Hrvatskoj simbol su dugotrajnosti, kvalitete i pouzdanosti te su rezultat dugotrajnog truda i rada, pa nam je drago što je tvrtka Eurorent navedene karakteristike prepoznala i u našem rukometnom klubu”.

         Tvrtka Eurorent je RK Croatia osiguranje ustupila 12 sponzorskih vozila marke Mitsubishi pa će tako sada vozni kluba obogatiti modeli Colt, Lancer  te ASX.

Trener Zagrebaša Slavko Goluža je izjavio da mu je čast i zadovoljstvo što Mitsubishi postaje dio projekta ovog ambicioznog kluba, koji u sljedećoj  natjecateljskoj godini želi da postigne još bolje rezultate. Dodao je da je rukomet jedan od sportova kojim se grad Zagreb treba ponositi. Tijekom konferencije za novinare nije izdržao, a da igrače i predstavnike uprave RK Croatia Osiguranje ne upita nekoliko pitanja te tako provjeri njihovo znanje o marci Mitsubishi. Bilo je jasno da su igrači i uprava prošli određene pripreme, jer su svojim znanjem iznenadili i same novinare.

Na kraju su novinari iskoristili priliku za fotografiranje igrača i uprave ispred automobila, nakon čega je Branko Miošić, član uprave tvrtke Eurorent, i službeno uručio ključeve novih automobila igračima odnosno predstavnicima kluba.