Vijesti

Fiat “Bianco”

Autocommerce Hrvatska d.o.o. i Fiat pokrenuli su niz akcija u 2011 godini kako bi se pojačala prodaja i kako bi se kupcima ponudilo najpovoljnije rješenja kako do novog vozila.Prva je nova prodajna akcija „Bianco“ gdje je kreirana specijalna edicija za modele Grande Punto i Punto EVO te model Bravo.

Cijena trovratnog modela Grande Punto je 69.990 kn odnosno 78.990 za model EVO. U oba modela ugrađen je provjereni benzinski motor od 77 ks.

U akciji „Bianco“ u ponudi je i bogato opremljen model Bravo koji se nudi u varijanti s 1.4 benzinskim motorom od 90 ks kao i dieselska varijanta s motorom 1.6 M-jet sa 105 ks. Model s benzinskim motorom je u akciji dostupan već od 102.990 kn. Posebna pogodnost za Fiat Bravo Bianco je financiranje sa ratom od samo 990 kn mjesečno.

Niz akcija  je obogaćen ponudom planetarno popularnog Fiat-a 500 s mjesečnom ratom od samo 1060 kn mjesečno putem Unicredit leasinga, u svim Fiat salonima. Rata se odnosi na Fiat 500 1.2 Pop s cijenom od  89.900 kn i učešćem od 25%.

U samoj akciji moguće je ostvariti kupnju uz  zamjenu vozila, staro za novo  (uz besplatnu procjenu rabljenog vozila), a vrijednost koju za rabljeni automobil nudimo samo je dokaz traženosti Fiatovih modela kako kod novih tako posebno i kod rabljenih vozila, sa jamstvom.

Alfa Romeo Giulietta nudi se u punoj paleti motora i opreme, a najnoviji u ponudi je odlični diesel agregat 2.0 JTD sa 140 KS. Za Giuliettu se nudi financiranje 50% – 50% gjde kupci mogu svoj rabljeni automobil zamijeniti za novu Giuliettu i pri tome platiti 50% vrijednošću rabljenog automobila, a ostalih 50% nakon godinu dana.Također je aktivna ponuda gdje kupci plaćajući niži nivo opreme (progression) dobivaju viši nivo opreme (Distinctive) uz uštedu od oko 1.000 eura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.