Vijesti

Ford Focus Business u posebnoj ponudi

Ford je pripremio nevjerojatnu ponudu. Akcijski Ford Focus Business Screen s dizelskim 1.5 TDCi 95KS EURO VI motorom možete pronaći po cijeni od 121.990 kn.

Automobil je opremljen sa sustavima za pomoć pri kretanju na uzbrdici, 16″ aluminijskim naplatcima, tempomatom s limitatorom brzine, dvozonskim automatskim klima uređajem, električno podesivim grijanim i automatski preklopivim vanjskim ogledalima s integriranim pokazivačima smjera i svjetlom prilaska vozilu, kožnim obručem upravljača i kožnom ručicom mjenjača. Uz to tu je i My Key funkcija te 8″ ekran osjetljiv na dodir  s CD playerom, 2 USB priključka, 6 zvučnika, kontrolama na upravljaču, SYNC 3 sustavom s Bluetooth povezivanjem i glasovnim upravljanjem.

Ponuda vrijedi u ovlaštenoj Ford prodajnoj mreži u Hrvatskoj i odnosi se na navedeni Ford Focus model do isteka zaliha.Popis ovlaštenih Ford distributera možete naći na www.ford.hr/Lokacije_Distributera.Za sve nove kupce tu je petogodišnje Ford jamstvo koje osigurava bezbrižnost i podršku nakon kupnje vozila.