Vijesti

Gibonni i Volvo XC40

Velika novost marke Volvo, kompaktni sportski terenac XC40 stigao je u Hrvatsku. Kako je riječ o iznimnom vozilu koje dolazi kao predstavnik Volvove budućnosti mobilnosti u Volvo centru Zagreb pripremljena je ekskluzivna prezentacija ovog, već sada vrlo traženog modela.

Novi XC40 premijerno je predstavljen uskom krugu odabranih VIP stranaka te poslovnih partnera Volvo centra Zagreb, 15. ožujka u prostorima centra. Središnja točka događanja bio je ekskluzivni koncert Gibonnija, a nakon koncerta posjetitelji su premijerno upoznali novi kompaktni sportski terenac.

Koncert Gibbonija u Volvo centru nije slučajnost jer je Gibonni višegodišnji partner i ambasador marke Volvo s kojom dijeli brojne vrijednosti i poglede na rad. Najprepoznatljivija poveznica svakako je perfekcionizam i posvećivanje svakom detalju, dok neiscrpnu inspiraciju za rad pronalaze u prirodi.

Kako Gibonni uvijek putuje automobilom te godišnje prijeđe oko 70.000 kilometra, automobil za njega predstavlja posebno utočište i prostor koji mu donosi slobodu, stoga ne čudi da je za svoja putovanja odabrao baš Volvo XC90.

Gibonni kaže kako ga je u skandinavskoj kulturi, koja je duboko ukorijenjena i u identitet Volva, oduvijek fascinirao osjećaj za savršenstvo i detalje u svemu što skandinavci rade. Posebno mu se sviđa njihov smisao za ravnotežu ljudskih potreba, razvoja i prirode te činjenica da ljude stavljaju uvijek ispred profita.

XC40, novi Volvo model u segmentu malih SUV-a proglašen je Europskim automobilom godine. Proglašenje je održano uoči otvorenja Salona automobila u Genevi, a XC40 je prvi Volvo automobil nagrađen ovom prestižnom nagradom. Radi se o iznimnom vozilu koje osvaja snažnim karakterom, mladenačkim izgledom, pametnim tehnologijama, velikom upotrebljivošću, iznimnom ergonomijom i sigurnosnim rješenjima koja u potpunosti čuvaju vozača i njegove suputnike. Osim toga, novi XC40 model je za koji Volvo ima velike planove u budućnosti, a zasnovan je na novoj CMA platformi na kojoj će se u budućnosti proizvoditi i Volvo električni automobili.