Ekologija Vijesti

Greyp za slavne nogometaše

Nogometaši i automobili česta su asocijacija i uvijek su povezanu s brzim jurilicama na četiri kotača. Cesc Fabregas, Lionel Messi i Gerard Pique ovaj su se pod odlučili za jurilicu ali na samo dva kotača i to onu iz Hrvatske – Greyp G12S. Personalizirane bicikle osmislio je Greypov dizajnerski tim, a Paintshop majstori dodatnim su satima rada te zamisli pretvorili u stvarnost. Bicikli Greyp osmišljeni su kao fleksibilan proizvod za različite klijente od policije i oružanih snaga, do nogometaša.

Kristijan Knežević, voditelj prodaje i brige o kupcima dijeli svoje dojmove o isporuci: “Pokušaj je bio biciklom staviti veliki osmijeh na njihova lica. Što još možemo tražiti? Siguran sam da će sada imati puno zabavnije svakodnevne treninge. Njihovi potpisi učinili su ove posebne bicikle još posebnijim”.

“Ovo je uspjeh i veliki kompliment za našu tvrtku”; rekao je Krešimir Hlede, COO Greyp bicikle i nastavio: “Mi smo ponosni da su takvi vrhunski sportaši prepoznali naš proizvod. Greyp G12S je dokaz kako tehnologija vrhunskog automobila može napraviti potpuno novi i uzbudljiv proizvod – G12S”.

Greyp G12S je električni bicikl visokih performansi dizajniran i proizveden od strane Greyp bicikala, sestrinske tvrtke Rimac Automobili.

1 2 3 4 f1 f2 m1 m2 p1 p2