Vijesti

Honda na Exclusive Auto Moto Showu u Rijeci

Honda će na ovogodišnjem Exclusive Auto Motor Show-u u Rijeci imati čak dvije Hrvatske predpremijere. Posjetitelji će moći prisustvovati u predpremijeri nove Honde CR-V i redizajnirane Honde HR-V.
Honda će predpremijerno predstaviti dugo očekivani novi CR-V u potpunosti iznova dizajniran automobil, najsuvremeniji i najnapredniji SUV ikada. Model koji postiže izuzetnu sofisticiranost u svojoj petoj generaciji dok iskustvo vožnje podiže na sasvim novi nivo. Rezultat je impresivan automobil u svakom pogledu!
Honda će isto tako predpremijerno predstaviti redizajnirani HR-V. Model koji na prvi pogled osvaja elegancijom s hrabro oblikovanim linijama kupea, spojenih sa snažnim stavom robusnog SUV-a. Automobil kojeg je uzbudljivo voziti, a istovremeno je graciozan i udoban.
Na hondinom štandu ljubitelji skutera i motocikala mogu iskoristiti sajamske pogodnosti za sva izložena vozila i vozila s lagera. Na štandu će biti izložena i dugoočekivani NSS 300 Forza.
Ovogodišnji EAMS 2018. ima i veliku nagradnu igru u suradnji s Novim Listom i Ruting d.o.o., u kojoj će posjetitelji sajma moći osvojiti motocikl Honda Z125 MAK Monkey.
Svi posjetitelji ovogodišnje, šeste manifestacije EAMS moći će uživo pogledati hondine novitete i iskoristiti sajamske pogodnosti od 13. – 16. rujna 2018. u prostoru dvorane Centra Zamet.