Izdvojeno Vijesti

Hyundai Auto Zagreb – službeni sponzor UEFA Europskog futsal prvenstva

U prostoru Hyundai auta Zagreb,  generalnog zastupnika za marku Hyundai u Hrvatskoj,  izvršena je službena predaja sponzorske flote vozila organizatoru ovogodišnjeg UEFA Europskog futsal prvenstva. U sklopu suradnje Hyundai auto Zagreb je za potrebe logistike i prijevoza organizatoru  ustupio na korištenje flotu od 50 vozila: 1 vozilo model ix55, 4 vozila modela Santa fe, 14 vozila modela ix35, 19 kombi vozila i 12 vozila modela i30.

         Gospodin Boris Antolovič, generalni direktor Hyundai auta Zagreb, predao je ključeve sponzorske flote vozila gospodinu Borisu Durlenu, direktoru turnira. „Vrlo smo ponosni biti dio jednog ovakvog natjecanja. Hyundai Motor Company i na globalnom nivou prepoznaje nogomet kao emocionalnu sponu između marke Hyundai i ljubitelja nogometa. Hyundai auto Zagreb, kao generalni zastupnik za marku Hyundai u Hrvatskoj, vrlo rado podržava nacionalne nogometne aktivnosti. Drago nam je da je naša zemlja domaćin Europskog futsal prvenstva i hrvatskoj malonogometnoj reprezentaciji želimo puno uspjeha i što bolji plasman“ – izjavio je gospodin Antolovič.

Službenoj predaji sponzorske flote vozila prisustvovao je i bivši hrvatski reprezentativac, ambasador UEFA  Europskog futsal prvenstva, gospodin Robert Jarni. UEFA Europsko futsal prvenstvo traje do 31. siječnja do 11. veljače 2012., a gradovi domaćini su Zagreb i Split. Hyundai Motor Company dugogodišnji je partner UEFA i FIFA nogometnih prvenstava. Partnerski ugovor je potpisan 1999. godine i od tada je Hyundai strateški partner svih UEFA i FIFA natjecanja, pa tako i ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva koje se održava u Poljskoj i Ukrajini.