Vijesti

Hyundai Tucson 1.7 CRDi uz bogatu opremu i 0% kamata

Hyundai je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio posebnu ponudu za model Hyundai Tucson s efikasnim 1.7 dizelskim motorom uz bogate pakete opreme: Style, Style NAVI, Style GO NAVI i Style GO NAVI PLUS. Količina vozila u ponudi je ograničena, a vozila su raspoloživa uz isporuku odmah.

Svi Tucson Style modeli opremljeni su automatskim klima uređajem, tempomatom, stražnjim parking senzorima, uzdužnim krovnim nosačima, svjetlima za maglu i još mnogo toga. Hyundai Tucson 1.7 CRDi u paketu opreme Style dostupan je već od 169.990 kuna, a u paketu opreme Style NAVI, s navigacijskim uređajem s 8” LCD ekranom osjetljivim na dodir, kamerom za vožnju unatrag i aluminijskim 17” naplatcima, dostupan je već od 179.990 kuna.

Akcijsko financiranje s 0% kamata, u suradnji s društvom Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., odnosi se na financiranje u trajanju od 12 mjeseci (model 50/50 uz 0% kamatu i 0% troškova obrade) te financiranje u trajanju od 24 mjeseca (model 1/3 uz 0% kamatu i 0,99% troškova obrade).

Posebna ponuda traje do 31.07.2017. ili do isteka zaliha, zato pozivamo sve zainteresirane da posjete Hyundai ovlaštene prodajne centre u Hrvatskoj, provjere akcijske uvjete financiranja te potraže svoj Style na www.hyundai.hr.

Za sve kupce novih Hyundai vozila tu je jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.