Vijesti

Hyundai Tucson jesenska akcija

Hyundai je ove jeseni pripremio posebne pogodnosti u sklopu aktualne jesenske Tucson akcije kao što su atraktivne akcijske ponude financiranja s 0% kamata i ostale mogućnosti uštede, primjerice poklon policu auto odgovornosti i kasko odgovornosti za prvu godinu. Količina vozila u ponudi je ograničena, a vozila su raspoloživa za isporuku odmah. Akcijski uvjeti vrijede do isteka zaliha, zato pozivamo sve koji žele novi Hyundai Tucson da posjete ovlašteni Hyundai prodajni centar.

Dobitnik IF nagrade za dizajn i maksimalnih 5 NCAP zvjezdica za sigurnost, novi Hyundai Tucson, u rekordnom je roku postao najbrže prodavani Hyundai model na europskom tržištu u povijesti.

U jesenskoj Tucson akciji Hyundai Hrvatska nudi tri atraktivne ponude financiranja kao i ostale mogućnosti uštede. Posebne ponude financiranja s 0% kamata, u suradnji s društvom Erste&Steiermärkische S-Leasing d.o.o., odnose se na financiranje u trajanju od 12 mjeseci (model 50/50 uz 0% kamatu i 0% troškova obrade) te financiranje u trajanju od 24 mjeseca (model 1/3 uz 0% kamatu i 0,99% troškova obrade). Akcijske ponude financiranja odnose se i na financiranje u trajanju od 36-60 mjeseci, uz akcijsku kamatnu stopu od 2,99% i 1% troškova obrade. U suradnji s Jadranskim osiguranjem d.d., Hyundai Hrvatska poklanja policu auto odgovornosti i kasko odgovornosti za prvu godinu, uz uštedu do 7.000 kuna. Akcijske pogodnosti u jesenskoj Tucson akciji ne mogu se međusobno povezivati.

Za sve kupce novih Hyundai vozila tu je jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka. Više o samoj akciji dostupno je na web stranici www.hyundai.hr.