Vijesti

Hyundai Tucson s 0% kamata i Style paketom u akciji

Hyundai je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio posebnu ponudu za model Hyundai Tucson s efikasnim 1.7 dizelskim motorom uz bogate pakete opreme: Style, Style NAVI, Style GO NAVI i Style GO NAVI PLUS.
Svi Tucson Style modeli opremljeni su automatskim klima uređajem, tempomatom, stražnjim parking senzorima, uzdužnim krovnim nosačima, svjetlima za maglu i još mnogo toga. Hyundai Tucson 1.7 CRDi u paketu opreme Style dostupan je već od 169.990 kuna, a u paketu opreme Style NAVI, s navigacijskim uređajem i 8” LCD ekranom osjetljivim na dodir, kamerom za vožnju unatrag i aluminijskim 17” naplatcima, dostupan je već od 179.990 kuna.
Akcijsko financiranje s 0% kamata, u suradnji s društvom Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., odnosi se na model 50/50 uz 0% kamata i 0% troškova obrade (za Style, Style NAVI, Style GO NAVI i Style GO NAVI PLUS) i model 1/3 uz 0% kamata i 0,99% troškova obrade (za Style GO NAVI i Style GO NAVI PLUS).
Količina vozila u ponudi je ograničena, a vozila su raspoloživa uz isporuku odmah. Posebna ponuda vrijedi do isteka zaliha, zato pozivamo sve zainteresirane da posjete Hyundai ovlaštene prodajne centre u Hrvatskoj i provjere sjajne akcijske uvjete financiranja na http://hyundai.hr/tucsonstyle/ .
Za sve kupce novih Hyundai vozila tu je jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.