Vijesti

Infiniti se povlači iz Europe

  • Prestanak prodajnih aktivnosti u Zapadnoj Europi u prvom dijelu 2020. godine, uključujući i hrvatsko tržište
  • Infiniti posvećen da osigura svu potrebnu podršku Infiniti korisnicima na europskim tržištima na kratki, srednji i dugi rok – osigurane servisne usluge za vlasnike Infiniti automobila

Infiniti Motor Company je objavio plan restrukturiranja kojim će usmjeriti brand na svoja najveća tržišta u razvoju, posebno u Sjevernoj Americi i Kini, dok će se povući s tržišta zapadne Europe. Ovaj plan restrukturiranja neće imati utjecaja na tekuće poslovanje Infinitija u istočnoj Europi, Bliskom istoku i Aziji.

U očekivanju planiranog povlačenja iz zapadne Europe u prvom dijelu 2020. godine, Infiniti će raditi sa svojim trgovcima i distributerima na pojedinim tržištima pružajući podršku i usluge potrebne za nesmetan rad u prijelaznom razdoblju.

Provode se sve aktivnosti i pripreme kako bi, nakon povlačenja INFINITI-ja u prvom dijelu 2020. godine, za korisnike bile kontinuirano osigurane sve postprodajne usluge uključujući servisiranje vozila, održavanje i jamstvene popravke. Navedeno se odnosi na tržišta zapadne Europe, uključujući i hrvatsko tržište.