Vijesti

Jasmina Pecotić – PR godine

Stručni žiri Hrvatske automobilske udruge dodijelio je Jasmini Pecotić nagradu za najbolji PR godine/Odnose s javnošću 2016.

Jasmina Pecotić, Voditeljica komunikacija Citroën Hrvatska, primila je «Zlatnu plaketu za najbolji PR godine/Odnose s javnošću 2016.«  na svečanosti koja se održala u Matici hrvatskih sindikata u ponedjeljak, 7. ožujka 2016. godine u prisutnosti glavnih aktera svijeta automobila u Hrvatskoj. Žiri svake godine vrednuje trud i nastojanje PR-a da što bolje i kvalitetnije predstavi svoju Marku i proizvode hrvatskoj javnosti i medijima, a nagrada je dodjeljena radi uspješnog predstavljanja marki Peugeot, Citroën i DS.

Jasmina Pecotić već osamnaest godina aktivno radi u komunikacijama automobilskih marki, a ovo joj je šesta nagrada za najbolji PR/Odnose s javnošću. Aktivno je sudjelovala na brojnim međunarodnim i domaćim prezentacijama, auto sajmovima, te ostvarila profesionalne, uspješne i učinkovite odnose sa kolegama iz struke i hrvatskim novinarima. Kao Voditeljica Komunikacija tvrtke Citroën Hrvatska radi od 1998. godine, dvije godine bila je aktivan član Uprave Hrvatske udruge za odnose s javnošću.