Vijesti

Jesenska ponuda za Citroën C3 Picasso i C4

Citroën je do kraja studenog pripremio atraktivnu ponudu za modele Citroën C3 Picasso i C4 na ograničenu količinu vozila s lagera odmah raspoloživih za isporuku. Radi se o modelima Citroën C3 Picasso Seduction BlueHDi 100 BVM i Citroën C4 Feel BlueHDi 100 S&S BVM koji su u ponudi s posebnom cijenom. Tako je Citroën C3 Picasso u ponudi s cijenom od 97.900 kn, a Citroën C4 Feel BlueHDi 100 S&S BVM s cijenom od 107.900 kn.
Bogata serijska oprema Citroën C3 Picasso Seduction uključuje ESP +ABS/AFU/REF, daljinsko centralno zaključavanje, dodatno zatamnjeno stražnje staklo i stražnja bočna stakla, progresivni servo upravljač, putno računalo, svjetla za maglu sprijeda, upravljač podesiv po visini i dubini, 6 zračnih jastuka, LED dnevna svjetla, Paket Sigurnost, radio CD MP3 sa 4 zvučnika s komandama na upravljaču i Jack utičnicu, ukrasne poklopce kotača 16″ Airflow i dr.
Serijska oprema modela Citroën C4 Feel sastoji se od ABS + REF + AFU, ESP + ASR, pomoći pri pokretanju na kosini, klima uređaja, 4 zračna jastuka, upravljača podesivog po visini i dubini, dnevnih LED svjetala sprijeda, kromirane letvice na bočnim staklima, lumbalnog podešavanja sjedala vozača, putnog računala, radio CD MP3 s komandama na volanu i jack utičnica, regulatora/limitatora brzine na programiranje, stražnjih svjetala s 3D efektom, stražnjih električnih podizača stakala sa sekvencijalnim podizanjem i spuštanjem, upravljač presvučen kožom i dr.