Ekologija Vijesti

Jürgen Klopp vozio novu Opel Mokku

Kako će te inspirirati nekoga tko je doživio (skoro) sve? Pokažite mu novi Opel. U ovom slučaju, novu Mokku. Samo pokazati? Ne, još bolje – uključite ga u testni program u kojem se bruse završni detalji nove Mokke. Prominentni testni vozač jednog od pre-produkcijskih automobila je Liverpoolov trener Jürgen Klopp. Opelov brand ambassador imao je priliku napraviti neke od prvih kilometara u potptuno električnoj Opel Mokki.

“Super automobil! Ja sam ga vozio i ne možete ni zamisliti koliko će vam zabave pružiti!” Kloppov je “izvještaj” nakon prvog susreta s novom Mokkom. FIFA-in trener godine 2019. i bivši trener Opelovog partnerskog kluba Dortmunda, pravi je ljubitelj Opelovih automobila, a u Velikoj Britaniji ponosno vozi Opel Insigniju s desnim volanom.

Jürgen Klopp već osam godina je dio Opelove obitelji. Karizmatičan, naočit, i zabavan igrao je glavnu ulogu u više od 20 internacionalnih Opelovih TV kampanja. Uz to Klopp je I motivacijski govornik za Opelove zaposlenike i na dilerskim događanjima, kao i čest partner za intervjue.

U svojoj drugoj generaciji, Mokka se zove jednostavno Mokka – kao I kada je predstavljena 2012 – bez dodatka slova X u imenu. U ono vrijeme Mokka je iznenadila svojim kompaktnim dimenzijama, I velikim utjecajem. Nova generacija I dalje je mala I robusna, ali na puno više moderan način (više prilagođena gradskoj vožnji); s još više stila i impresivne pojavnosti. Ultra efikasna, čistih, odvažnih linija, i naravno električna. Kupci će imati jasan izbor između modela pokretanih motorima s unutrašnjim sagorijevanjem, ili električnim pogonom.

U slučaju Jürgena Kloppa, izbor je izgleda već pao: “Opel Mokka, zelena  i električna, tako dobar auto!”