Izdvojeno Vijesti

Karting Arena Zagreb i EasyJet potpisali ugovor o suradnji

Britanska avio kompanija EasyJet prepoznala je Karting Arenu Zagreb kao najveću profesionalnu indoor go-kart stazu u regiji i tako je istaknula na svojoj boarding pass karti kao posebnu atrakciju grada Zagreba koja se svakako mora posjetiti! Od sada će svi putnici koji koriste usluge ove avio kompanije i putuju za Zagreb dobiti sve bitne informacije o Karting Areni Zagreb kao mjestu gdje adrenalinska pustolovina nikada ne prestaje. Inače, praksa EasyJet kompanije je da u svakoj metropoli odabire samo jednu lokaciju kao preporuku za svoje putnike te je upravo zbog toga, Karting Arena Zagreb privilegirana ovim izborom. Potpisivanjem ovog ugovora Karting Arena stala je tako uz bok mnogih poznatih kompanija poput Vodafonea, Fiata, Canona… koji su također na isti način surađivali s ovom poznatom avio kompanijom.

         Karting Arena Zagreb tvrtka je koja svakodnevno unapređuje svoju kvalitetu i uvodi nove sadržaje. Nedavno je obnovila svoju Go-kart flotu s novih 12 kartinga SODI RT8, koji su trenutno sam vrh u karting sportu i industriji… Također, uskoro će biti dovršeno i novih 120 metara vanjske staze, koja će nakon što se spoji sa indoor dijelom iznositi punih 565 metara i obilovati segmentima ubrzanja i atraktivnim šikanama, te će time uvrstiti Karting Arenu Zagreb u sam vrh svjetskih karting staza, te apsolutnog lidera u regiji.

Upravo zbog redovitih ulaganja, proširivanja ponude te redovite komunikacije s sadašnjim i budućim korisnicima, Karting Arena Zagreb je mjesto koje turistima nudi vrhunsku zabavu i svakako nešto više od pukog razgledavanja grada! Za očekivati je i kako će Karting Arena nakon adrenalinskog iskustva mnogih turista sa zahvalnog britanskog tržišta privući i turiste drugih europskih država. Tako će Hrvatska osim poznatih epiteta „zemlje prirodnih ljepota“, „lijepih žena“ i „gostoljubivih ljudi“ možda steći i epitet „zemlje adrenalina“.

Više informacija možete pronaći na Internet stranici www.karting-arena.com i Facebooku Karting Arena Zagreb.

Foto easyJet_izvor www.aatl.net Karting Arena_1