Predstavljamo Vijesti

Kia pokazala novi Picanto

Kia Motors je danas pokazala prve fotografije novog Picanta, treće generacije jednog od svojih globalno najprodavanijih vozila.

Mladolik i energičan dizajn novog Picanta

Novi Picanto, koji je nastao u Kijinim dizajnerskim centrima u Frankfurtu i korejskom Namyangu, donosi mladolik i energičan karakter u A razred. Novi model – razotkriven u sportskoj verziji GT-Line – sa svojim oštrijim linijama i suptilno izdvojenim površinama pruža odlučan stav. Zbog pružanja što uvjerljivijeg izgleda i 15 milimetara dužeg međuosovinskog razmaka (sa 2.385 na 2.400 mm) kotači su pomaknuti na rubove vozila. Picantova paleta boja je s 11 boja karoserije živahnija nego ikad prije i omogućava da vozilo odskače od mase.

Moderna i profinjena kabina

U unutrašnjosti Picanta prevladavaju visokotehnološka pomagala za udobnost i sigurnost, koje svjedoče o modernom i profinjenom dizajnu kabine. U središtu kabine je ‘plutajući’ ekran na dodir, koji je s najnovijim funkcijama infotainment sustava namijenjen udobnosti svih putnika. Picanto nudi mnogo mogućnosti prilagođavanja pojedincu, a kupci između ostalog mogu birati između brojnih boja karoserije, paketa standardne i dodatne opreme te tapecirunga. Kupci novog Picanta sigurno će cijeniti i prostraniju kabinu i veći prtljažnik, koji se mogu pohvaliti s pametnijim rasporedom. Usprkost dužem međuosovinskom razmaku Picanto je sačuvao svoje karakteristične kompaktne dimenzije – s kraćim prednjim prevjesom i dužim zadnjim ima identičnu dužinu kao prethodnik (3.595 mm).

Premijera u ožujku na salonu u Ženevi

Kia će svog mališana javnosti premijerno predstaviti na ožujskom salonu automobila u Ženevi, a kod nas ga očekujemo u svibnju 2017.