Vijesti

Kia te vodi u Australiju!

Teniski grand slam turnir Australian Open, koji spada među najvažnije teniske turnire na svijetu, svake godine se odvija zadnja dva tijedna u siječanju u Melbourneu. Već od 1905. godine je Australian Open jedan od četiri grand slam turnira među koje još spadaju Roland Garros, Wimbledon i US Open.

Kia, koja je glavni pokrovitelj turnira još od 2002., nakon završetka nagradne igre „Kia te vodi u Australiju“ će 8. prosinca izvući dobitnika/cu, koji će sa sobom u zemlju klokana povesti još jednu osobu po svom izboru. Sretnici će iz zime otputovati na australsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melbournu uživo pratiti najbolje tenisače svijeta.

Nakon online prijave na visit.kia.hr ili http://www.kia.hr/test_drive i obavljene vožnje s jednim od modela Kia uz malo sreće stranka može osvojiti nezaboravni izlet. Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dvije osobe. Nagrada uključuje i 3 noćenja za dvije osobe u hotelu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju te razgledavanje Melbournea.

Nagradni izlet je predviđen krajem siječnja 2017. – na vrhuncu australske ljetne sezone. Sve što moraju avanturisti trebaju napraviti je prijaviti se putem interneta na testnu vožnju i testiraju željenu Kiju. Nagradna igra traje do 6. 12. 2016.

2차 C안 Untitled-2 Untitled-3