Vijesti

Ljetna servisna akcija Citroën

Citroën je pripremio ljetnu servisnu akciju za članove kluba vjernosti Citroën Zauvijek do 4. kolovoza 2018. Uz standardne popuste koje ostvaruju članovi kluba na dijelove za održavanje, članovi sada ostvaruju ogroman popust od čak 40% na filtre.

Stranke koje naprave zamjenu ulja i filtra ulja, zraka, peludi i goriva, postaju besplatno članovi kluba vjernosti Citroën Zauvijek čija je cijena učlanjenja 149 kn. Članstvom u klubu vjernosti ostvaruje se pravo na: povoljno redovito održavanje vozila s popustima do 30%, uslugu pomoći na cesti u trajanju od jedne godine, poseban popust do 30% na najskuplji dio prve ugradnje, dodatnih 5% popusta na sve prodajne akcije. Također, u tijeku je atraktivan popust od 15% na krovne nosače, nosače bicikla i krovne kutije. Ova oprema proizvedena je u skladu s najstrožim tehničkim zahtjevima Grupe PSA i savršeno se uklapa u linije vozila Citroën. Istovremeno omogućava prijevoz velikih količina stvari, a istodobno ne umanjujući udobnost svih putnika u vozilu.

Vrijeme je ljetnih odmora te je vozilo potrebno kvalitetno pripremiti i provjeriti. Potrebno je po potrebi promijeniti ulje u motoru i filtre, filtar zraka i peludi. Radi sigurnosti potrebno je provjeriti stanje guma te ih po potrebi zamijenite, a isto se odnosi i na kočioni sustav. Također zbog veliki vrućina potrebno je pravilno funkcioniranje sustava za hlađenje motora, te se treba provjeriti razina tekućine za hlađenje motora. Zbog udobnosti treba provjeriti rad i pravilno funkcioniranje klima uređaja. Ne smije se zaboraviti na metlice brisača te doliti tekućinu za pranje stakla.