Galerija Vijesti

M-B Star Experience – Feel Intelligent Drive

Tvrtka Star Import, uvoznik i distributer Mercedes-Benz i Smart putničkih vozila već četvrtu godinu za redom u suradnji s Daimlerom u centru sigurne vožnje Oryx organizira Star Experience.
Radi se o događaju namijenjenom velikim klijentima i potencijalnim kupcima Mercedes-Benz i Smart vozila kao i medijima. Tema ovogodišnjeg Star Experience-a je inteligentna vožnja Mercedes-Benza uz jednu novost – VAN day na kojem je predstavljena ponuda lakih gospodarskih i kombi vozila stuttgartskog diva.
Program je i ove godine podijeljen u 4 cjeline: Agility staza, Intelligent drive (s naglaskom na inteligentne funkcije nove S-klase), Safety parcours te vožnja prometnicama u okolici Zagreba
Svaka je postaja predstavlja određene modele s tradicionalno najatraktivnijom postavom na Agility stazi koja je uključivala najnoviji Mercedes-AMG E63, „baby“ AMG predstavnike u obliku C43 AMG 4-matic i E43 AMG T-model kao i neizostavni kompakt GLA 45AMG.
Tijekom prva dva dana impresivan je bio i postav na cesti; redom plug-in hibridi – GLE 500e, E350e te C350e. Na Intelligent Drive postaji smo svjedočili inteligenciji nove generacije S-klase, modelu S560 koja je besprijekorno i posve autonomno kočila iza zaustavljenih vozila, izbjegavala poprečni promet, pješake i uglavnom sve što joj se našlo na putu. Naposlijetku se i sama parkirala upravljana pametnim telefonom.
Star Experience je poslužio i kao koreografija za domaće predstavljanje najnovije perjanice, osvježenog modela S-klase, čija prodaja je počela 1. listopada.
I ove je godine u sklopu događaja održan i She’s Mercedes koji je okupio 20-tak uspješnih poslovnih žena raznih profila i različitih zanimanja. Ova su druženja namijenjena dijeljenju iskustava, savjeta i općenito druženje u okruženju koje nije uobičajeno.