Vijesti

Manje cijene i manja kamatna stopa za Nissan Micru i Note

Nissan je s početkom mjeseca travnja i s novom poslovnom godinom smanjio cijene Micre i Notea te putem Nissan financiranja osigurao svojim kupcima najpovoljniju kamatnu stopu na tržištu za kredite u kunama.
Micra 1.2 5v Visia, koja od važnije serijske opreme uključuje klima uređaj, ABS, 2 zračna jastuka, servo upravljač, električno otvaranje prednjih stakala i daljinsko središnje zaključavanje…, sada se može nabaviti po cijeni od 66.000 Kn.
Note 1.4 Visia, u seriji opremljen klima uređajem, ABS-om, zračnim jastucima za vozača i suvozača, servo upravljačem, električnim otvaranjem prednjih stakala, daljinskim središnjim zaključavanjem … sada se nudi po atraktivnoj cijeni od 84.000 kn.
Svim Nissanovim kupcima koji se odluče na kupnju Micre ili Notea u razdoblju do 31. svibnja 2010., Nissan Financiranje u suradnji sa Zagrebačkom Bankom nudi iznimno povoljne uvjete kreditiranja uz promjenjivu kamatnu stopu od 7,80% godišnje za kredite u kunama. Ponuda vrijedi u svim ovlaštenim Nissan salonima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.