Vijesti

Méganeova ‘Formula strasti’ vodi u Monzu

Pričljivi Ivana Mišerić i Ivan Šarić ovoga će tjedna u jutarnjim satima pridobivati prolaznike na hrvatskim cestama. Renault Mégane pomoći će im privući tročlane ekipe koje će odmjeriti snage u natjecanju za glavnu nagradu: put na utrku u Monzu!

Od ovog tjedna Otvoreni radio i Renault pokreću „Formulu strasti”, poseban projekt u sklopu kojeg će pobjednička tročlana ekipa s Renaultom Mégane otputovati na utrku u Monzu.

Voditeljica jutarnjeg programa Otvorenog radija Ivana Mišerić iz studija će od ponedjeljka, 29. kolovoza, do četvrtka, 1. rujna, pratiti poznatog stand-up komičara Ivana Šarića u njegovoj misiji pridobivanja prolaznika na ulicama hrvatskih gradova. Ivan Šarić u jutarnjim će satima u većim hrvatskim gradovima s Méganeom pozivati ljude i voziti ih na željena odredišta – na posao, na tržnicu ili na kavu. Budući da će za upravljačem Méganea sjediti jedan od najboljih hrvatskih komičara, vožnja će sigurno biti zabavna i nezaboravna!

Za vrijeme Méganeove formule strasti svi će slušatelji biti pozvani da sastave tročlanu ekipu i prijave se na sudjelovanje u posebnom nagradnom natječaju sportskoga duha. Među prijavljenima će u četvrtak biti odabrane tri finalne ekipe koje će u petak, 2. rujna, u Zagrebu odmjeriti snage u tri nezaboravna izazova. Sve tri ekipe na finale moraju doći sa spremnim putnim torbama jer će pobjednički trojac odmah nakon finala sjesti za upravljač Renaulta Mégane i odvesti se na utrku u Monzu. Tamo ih čekaju novi izazovi, turistička razgledavanja, čak i upoznavanje s momčadi Renault Formula 1, a u nedjelju i veliki finale – praćenje utrke.

Ekipe se mogu prijaviti na posebnoj internetskoj stranici na adresi: formulastrasti.renault.hr